Etusivu » Ajankohtaista » Fluidhouse Oy:n toimitusjohtaja vaihtuu

Fluidhouse Oy:n toimitusjohtaja vaihtuu

Fluidhouse Oy:n hallitus on nimennyt uudeksi toimitusjohtajaksi Jari Härkösen. Hän aloittaa yhtiön toimitusjohtajana 1.2.2021.  Juha Kyllönen jatkaa edelleen yhtiön hallituksessa ja keskittyy Fluidhouse Oy:n sisaryhtiön, Kil-yhtiöt Oy:n, johtamiseen.

Jari Härkönen on ollut yrityksen palveluksessa vuodesta 2012. Hän on toiminut yrityksessä projektiliiketoiminnan vetäjänä, tuotantojohtajana ja viimeksi operatiivisena johtajana. Aikaisemmin hän on toiminut pitkään projektipäällikkönä kansainvälisissä tuotantoautomaatioprojekteissa.

Fluidilaisilla on valtava kokemus ja ammattitaito tehdä hydrauliikan ja öljyvoitelun ratkaisuja. Meillä on paljon hyviä ajatuksia kehittää fluidi-automaatiotuotannosta nykyistäkin tehokkaampaa ja läpinäkyvämpää yhdessä asiakkaittemme kanssa.”, sanoo Jari Härkönen.

Alan olla siinä iässä, että pitää ymmärtää luopua jostakin. Olen huomannut, että nuoremmilla on uusia ideoita ja uskon tämän vaihdoksen tuovan uutta virettä yhtiön kehittämiseen. Jatkan kuitenkin pääomistajana ja rahoittajana sekä työskentelen muissa konserniyhtiöissä”, sanoo Juha Kyllönen

Lisätiedot:

Jari Härkönen, puh. 0400 884 159

Juha Kyllönen, puh. 040 521 3880

Fluidhouse tarjoaa tuotannon resursseja hydrauliikan, öljyvoitelun ja niihin liittyvän automaation tehokkaaseen läpimenoon. Olemme luotettu kumppani, jonka pyrkimyksenä on parantaa asiakkaamme kilpailukykyä markkinoilla.