Sujuvat fluidijärjestelmien tuotteet ja palvelut

Luo hydrauliikan ja voitelujärjestelmien tuotantoosi tehokkuuden virtaa pienemmillä kokonaiskustannuksilla.

Fluidhouse on hydrauliikan ja pneumatiikan erikoissuunnitteluun ja järjestelmäintegraatioon erikoistunut täyden palvelun yritys. 

Laajan asiantuntemuksemme ja verkostonhallintakykymme ansiosta meillä on mahdollisuus yhdistää hydrauliikan ja pneumatiikan eri tekniikoita ja tuoda tällä tavoin yrityksesi tarpeisiin uusia, innovatiivisia tuotekonsepteja. Kokonaisvaltainen palvelukonseptimme kattaa kokonaiset suunnittelu-, valmistus-, testaus- ja käyttöönottoprosessit.

Meiltä saat kaiken samasta osoitteesta, selkein vastuualuein ja nopeilla läpimenoajoilla.

Fluidhousella tarjoamme alan huippua edustavat voiteluautomaatioratkaisut, joiden avulla tuot luotettavaa tehokkuutta tuotantoosi pienemmillä elinkaarikustannuksilla. Järjestelmämme ovat suunniteltu ympäristöystävällisiksi ja käyttökustannuksiltaan alhaisiksi.

Fluidiautomaattisten järjestelmien asiantuntemuksemme ansiosta voimme toteuttaa erityisesti asiakkaidemme tarpeita varten räätälöityjä kokonaisratkaisuja. Olemme toimittaneet tuhansia yksittäisiä voitelukeskuksia sekä kokonaisjärjestelmiä mm. maailman nopeimpiin paperikoneisiin.

Otamme huollon ja optimoinnin huomioon aina prosesseissamme, jotta takaamme asiakkaidemme järjestelmille optimaalisen käyttöiän. Fluidhousen luotettavuuskeskeisen voiteluhuollon (RCL) hoitaa tytäryhtiömme KiL-Yhtiöt Oy.

Ota yhteys myyntiimme

Kun haluat hydrauliikka- ja öljyvoitelujärjestelmien ratkaisuja sujuvoittamaan liiketoimintaasi, ota meihin yhteyttä.

"*" näyttää pakolliset kentät

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.