Etusivu » Yritys

FluidHouse

FluidHouse on yritys, jonka erikoisaloja ovat hydrauliikka, öljyvoitelu ja niihin liittyvä automaatio. Tarjoamme korkeatasoisia automaatioratkaisuja ja kokoonpanopalveluita teollisuusyrityksille ja laitevalmistajille. Tärkeimmät markkinasegmenttimme ovat paperi-, sellu-, energia-, öljy-, kaasu- ja meriteollisuus.

Vuonna 2003 perustettu FluidHouse Oy on yksityisessä omistuksessa oleva yritys, jonka palveluksessa on yli 30 asiantuntijaa. FluidHousen pääkonttori ja osaamiskeskus sijaitsevat Jyväskylässä. 

Meidät on sertifioitu vaativimpien kansainvälisten suunnittelu- ja valmistusstandardien ISO 9001:2015, ISO 14001:2015, ISO 45001 ja ISO 3834-2:2021 mukaan.

Toimintamme kulmakiviä ovat luotettavuus, yli 40 vuoden kokemukseen perustuva asiantuntemuksemme sekä asiakkaillemme tuotettu todellinen lisäarvo ja kustannussäästöt. Olemme luotettu ja kokenut kumppani, jonka pyrkimyksenä on parantaa asiakkaidemme kilpailukykyä sekä lisätä heidän tuottavuuttaan ja tuotteidensa laatua, tarjoamalla heille markkinoiden edistyneimpiä ratkaisuja ja palvelua.