Where
reliability
flows.

Maailma kulkee jatkuvan muutoksen virrassa. Ihmiset, yritykset, ja toimialat ympäri maapallon jakavat tarpeen sopeutua ja menestyä. Ratkaisut, joilla voidaan nopeasti ja luotettavasti vastata muuttuviin tarpeisiin, ovat nousseet elintärkeäksi voimavaraksi.

Fluidhouse on asiakaslähtöinen hydrauliikan ja öljyvoiteluautomaation asiantuntija. Joustavan, räätälöitävän ja laadukkaan fluidijärjestelmien alihankintavalmistuksen avulla lisäämme asiakkaidemme liiketoimintaan ja tuottavuuteen soljuvuutta. Asiakasymmärrys ja palveleminen ovat meille tärkeitä ja olemmekin ylpeitä kyvystämme reagoida ja viedä koko prosessi luotettavasti läpi.

Suomalaisena yrityksenä olemme kasvaneet kunnioittamaan ympäristöämme ja kantamaan vastuun työstämme ja teoistamme. Yhdessä asiakkaidemme kanssa jaamme yhteisen tavoitteen luoda kestävämpiä ratkaisuja huomista varten. Ennen kaikkea, olemme olemassa helpottaaksemme kumppaneidemme elämää.

Tuomalla virtaavuutta asiakkaidemme liiketoiminnan koko arvoketjuun, tarjoamme heille merkittävämpää arvoa kuin vain insinööritaituruutta, tarjoamme mielenrauhaa ja vakautta maailmassa, jossa käy jatkuva muutoksen virta.

“Hyvin tehty työ tuottaa hyvää.”

Kannamme vastuuta työstämme, ja kestävillä ratkaisuilla autamme myös muita toimimaan vastuullisemmin.

“Kun jotain tehdään, se tehdään kunnolla.”

Ylläpidämme korkean laadun kaikessa tekemisessämme – niin ratkaisu- kuin palvelutasolla.

“Jos et jotain ymmärrä, niin kysy.”

Kannustamme kulttuuriin jossa kommunikaatio ohjaa työtämme ja kasvuamme. Virheitä voi tehdä, mutta niistä pitää oppia.

KiL-Yhtiöt Oy on Fluidhousen tytäryhtiö, joka toteuttaa asiakkailleen käyttövarmuuteen, voiteluhuoltoon ja öljyanalytiikkaan liittyviä kokonaisratkaisuja sekä kehittämispalveluita. KiL-Yhtiöt Oy toimii öljyn analysoinnin ja huollon alalla jo 20 vuoden kokemuksella, asiakkainaan Suomen suurimpia yrityksiä eri aloilta.

Ota yhteyttä myyntiimme

Kun haluat hydrauliikka- ja öljyvoitelujärjestelmien ratkaisuja sujuvoittamaan liiketoimintaasi, ota meihin yhteyttä.

"*" näyttää pakolliset kentät

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.