Sopimusvalmistus johon voit luottaa

Fiksujen prosessimalliemme avulla tuot soljuvuutta omaan ydinliiketoimintaasi.

Fluidhouse on alan erikoisasiantuntija fluidijärjestelmien sopimusvalmistuksessa. Meiltä saat kaiken mitä tarvitset, niin suunnittelusta materiaalin hankintaan, kuin tuotannon suunnitteluun ja kokoonpantavuuteen – aina luotettavasti ja sujuvasti.

Olemme joustavia joka käänteessä, niin tuotannon määrän kuin myös ajoituksen suhteen. Pystymme myös vastaamaan kysyntääsi: on ilomme laittaa tuottavuutesi soljumaan.

Fluidhousella valvomme laatua herkeämättä. Vuosien aikana meillä on muodostunut omat prosessit, raudanlujat työmenetelmät, ja tinkimätön tuotteen testaus. Näihin lukeutuu myös riskien hallinta: eliminoimme tuotannoissamme niin riskit kuin laatuongelmat.

Vuosien kokemuksemme takaa soljuvan luotettavan piensarjatuotannon. Olemme useiden johtavien OEM-valmistajien luotettu sopimusvalmistuskumppani, ja tunnemme mm. seuraavien alojen erityisvaatimukset:

· Sellu- ja paperiteollisuus
· Meriteollisuus
· Öljy- ja kaasuteollisuus
· Energiateollisuus

Huolellisesti suunnitellun palveluprosessimme ansiosta toimituksemme pysyvät aikataulussa ja pystymme toimittamaan täsmälleen sen minkä lupaamme. Selkeä projektinhallintamallimme ja kattava osaamisemme mahdollistavat myös laaja-alaiset toimitukset. Kaikki järjestelmämme käyvät läpi perusteellisen laadunvalvontaprosessimme ennen niiden toimittamista asiakkaalle. DNV, ABS, Lloyds ja muut sertifiointimenettelyt ovat meille tuttuja.

Fluidhousella vahvuutemme on oma testausympäristö, jossa pystymme kokonaisvaltaisesti testaamaan ja mittamaan fluidijärjestelmien suoritustasoa.

Testausympäristöstämme keräämme testiraportit, jotka voidaan räätälöidä aina asiakkaan tarpeiden mukaan, sekä todennamme tarkan puhtaustason. Filosofiamme on ettei yhtäkään viallista tuotetta saa päästä maailmalle. Tällä takaamme, että asiakkaidemme prosessit soljuvat jatkossakin juuri kuten kuuluu.

Ota myyntiimme yhteyttä

Kun haluat hydrauliikka- ja öljyvoitelujärjestelmien ratkaisuja sujuvoittamaan liiketoimintaasi, ota meihin yhteyttä.

"*" näyttää pakolliset kentät

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.