Testausratkaisut

Turvallisuus, laatu ja asiakastyytyväisyys – ei kompromisseja

Huolellisella testaamisella vältetään laitteiden käyttökatkoksista aiheutuvat kustannukset, turvataan tuotannon ja käyttöprosessin jatkuvuus ja varmistetaan valmistettujen tuotteiden luotettavuus. Ominaisuuksiltaan ja toiminnoiltaan toisistaan poikkeavia testauslaitteistoja on tuhansittain, mutta kaikilla niillä on sama tehtävä – tuotteen luotettavuuden ja ominaisuuksien tarkistaminen.

Hydrauliikka- ja voiteluautomaation sekä ohjaus- ja valvontajärjestelmien asiantuntemuksemme ansiosta voimme tarjota huippuluokan kokonaisratkaisuja erilaisiin testausjärjestelmiin.

Useimmat testausjärjestelmämme on tarkoitettu seuraavanlaisten laitteistojen testaamiseen:

  • Hydraulikoneikot
  • Hydrauliikkakomponentit
  • Putkistot ja niiden osat
  • Hydraulitoimiset laitteet
  • Vaihteistot, moottorit ja käyttökoneistot
  • Tuotannon laatu

FluidHouse on erikoissuunnitteluun ja järjestelmäintegraatioon erikoistunut täyden palvelun yritys. Olemme yksi Suomen johtavista erikoislaitteistoratkaisujen toimittajista ja valikoiduilla markkina-alueilla maailman tärkeimpiä valmistajia. Vahvuutemme perustana on yli 40 vuoden kokemus sekä fluidiautomaattisten järjestelmien ja ohjausjärjestelmien innovatiivinen tuotekehitys.

Kokonaisvaltainen palvelukonseptimme kattaa kokonaiset suunnittelu-, valmistus-, testaus- ja käyttöönottoprosessit. Meiltä saat kaiken samasta osoitteesta, vastuualueet ovat selkeät ja läpimenoajat nopeat.

Laajan asiantuntemuksemme ja verkostonhallintakykymme ansiosta meillä on mahdollisuus yhdistää eri tekniikoita ja tuoda tällä tavoin asiakkaillemme uusia, innovatiivisia tuotekonsepteja.

Olemme asiakkaidemme luotettava kumppani sopimusvalmistuksessa ja laajojen projektien järjestelmätoimittajana. Lyhyesti sanottuna tarjoamme asiakkaillemme täysin integroituja, toimivia kokonaisratkaisuja, jotka täyttävät kaikki asetetut vaatimukset.

OSAAMINEN – LUOTETTAVUUS – JOUSTAVUUS – KUSTANNUSTEHOKKUUS