FluidCirc-MOS

Varmista tuotannon luotettavuus ja tehokkuus

FluidCirc-MOS®-monitorointijärjestelmä on kehitetty toimimaan ihanteellisesti FluidCirc®-tuoteperheen kanssa. FluidCirc-MOS® täyttää nykyaikaisten öljykiertovoiteluratkaisujen vaatimukset niin lähi- kuin etävalvonnassakin.

FluidCirc-MOS®-monitorointijärjestelmän avulla voit seurata mittaustuloksia reaaliaikaisesti, jolloin saat käsityksen voitelujärjestelmäsi toiminnasta ja voit paikallistaa mahdolliset ongelmakohdat. FluidCirc-MOS®-järjestelmästä käyttäjä näkee jokaisen yksittäisen voitelupisteen mittausarvot. Arvojen muuttuessa ennaltaehkäiseviin huolto- ja korjaustöihin voidaan ryhtyä ajoissa ja näin estää tuotannon tehokkuuden lasku sekä säästää korjauskustannuksissa. Selkeiden ja muokattavien kehityssuuntaa ilmaisevien indikaattorien avulla ongelmien syy-seuraussuhteiden havaitseminen on helpompaa kuin perinteisissä ratkaisuissa.

Voiteluautomaation ja valvontajärjestelmien asiantuntemuksemme ansiosta voimme tarjota huippuluokan kokonaisratkaisuja vaativiin teollisiin käyttökohteisiin.

FluidCirc-MOS®-monitorointijärjestelmän etuja:

  • Koko järjestelmän kattava hallinta ja yksinkertainen, helposti muokattava etävalvonta
  • Auttaa määrittämään järjestelmässä ja tuotantoprosessissa esiintyvien ongelmien syy-seuraussuhteita
  • Reaaliaikaisten järjestelmän tilaa koskevien mittausten (paine, lämpötila, öljyn laatua koskevat suureet jne.) ansiosta ongelmiin voidaan puuttua ajoissa
  • Voidaan liittää uusiin ja vanhoihin järjestelmiin
  • Helppolukuisten mittaus- ja historiatietojen, raporttien ja kehityssuuntien seurannan ansiosta kunnossapidon suunnittelu on helpompaa
  • Käytössä ovat kaikki mitattavat arvot (esimerkiksi mA:ta tai jännitettä koskevat viestit).

Vahvuutemme perustana on yli 40 vuoden kokemus sekä fluidiautomaattisten järjestelmien ja ohjausjärjestelmien innovatiivinen tuotekehitys.

Kokonaisvaltainen palvelukonseptimme kattaa suunnittelu-, valmistus-, testaus- ja käyttöönottoprosessit. Meiltä saat kaiken samasta osoitteesta, vastuualueet ovat selkeät ja läpimenoajat nopeat.

Laajan asiantuntemuksemme ja verkostonhallintakykymme ansiosta meillä on mahdollisuus yhdistää eri teknologioita ja tuoda tällä tavoin asiakkaillemme uusia, innovatiivisia tuotekonsepteja.

OSAAMINEN – LUOTETTAVUUS – JOUSTAVUUS – KUSTANNUSTEHOKKUUS