Etusivu » Tuotteet ja palvelut » Voiteluautomaatio » Järjestelmätoimitukset

Järjestelmätoimitukset

Alansa huipppua edustavat voiteluautomaatioratkaisut

Lisää tehokkuutta tuotantoon, vähemmän elinkaarikustannuksia

FluidHousella on yli 40 vuoden kokemus haastavaan teollisuuskäyttöön tarkoitettujen öljyvoitelujärjestelmien suunnittelusta, toteuttamisesta ja projektinhallinnasta. FluidCirc-tuoteperheessä yhdistyvät pitkään kokemukseemme perustuva asiantuntemus sekä perusteellisen tutkimus- ja testaustyömme tulokset.

Alansa ehdotonta huippua edustavat tuotteemme voitelevat, jäähdyttävät ja puhdistavat tuotantokoneistosi tehokkaammin kuin muut voitelujärjestelmät. Järjestelmämme ovat myös ympäristöystävällisempiä, ja niiden käyttökustannukset ovat alhaisemmat.

Tarpeitanne varten räätälöidyt ratkaisut

Fluidiautomaattisten järjestelmien asiantuntemuksemme ansiosta voimme toteuttaa erityisesti asiakkaidemme tarpeita varten räätälöityjä kokonaisratkaisuja. Olemme toimittaneet tuhansia yksittäisiä voitelukeskuksia sekä kokonaisjärjestelmiä mm. maailman nopeimpiin paperikoneisiin.

Fluid Circ

Avaimet käteen -kokonaistoimitukseemme sisältyy:

  • Vaatimusten määrittely
  • Järjestelmäsuunnittelu
  • Voiteluyksiköiden, kuivainten, virtausmittarien ja muiden järjestelmäkomponenttien toimittaminen
  • Ohjausjärjestelmän toimittaminen
  • Järjestelmän komponenttien ja putkiston kenttäasennukset
  • Käyttöönotto ja koulutus
  • Kunnossapitosopimus

Huolellisesti suunnitellun palveluprosessimme ansiosta toimituksemme pysyvät aikataulussa ja pystymme toimittamaan täsmälleen sen minkä lupaamme. Selkeä projektinhallintamallimme ja kattava osaamisemme mahdollistavat myös laaja-alaiset toimitukset. Kaikki järjestelmämme käyvät läpi perusteellisen laadunvalvontaprosessimme ennen niiden toimittamista asiakkaalle.

OSAAMINEN – LUOTETTAVUUS – JOUSTAVUUS – KUSTANNUSTEHOKKUUS